Schoonmaakbedrijf Malden

Diensten

Winkelcentra

Voor winkelcentra is het van commercieel belang dat het van boven naar beneden en van links naar rechts schoon is. Een schoon winkelcentrum trekt meer bezoekers en de bezoekers voelen zich er veilig.

Kantoren

Vanaf de start van ons bedrijf hebben wij een aantal kantoorcomplexen die wij wekelijkse schoonmaken. Wij zijn al ruim 10 jaar gespecialiseerd in het reinigen van kantoorcomplexen.

Bedrijfshallen

Grote bedrijfshallen of kleine garages, wij reinigen de zaak. Door langdurig samen te werken met verschillende opdrachtgevers weten wij hoe we voor uw bedrijf de zaak moeten reinigen. Door uw zaak gestructureerd schoon te houden kunnen u en uw collega’s er dagelijks in een frisse omgeving tegenaan.

Praktijken

Wij maken al sinds dag 1 van ons schoonmaakbedrijf diverse praktijken schoon. Heeft u een huisartsenpraktijk of een tandartspraktijk dan hanteren wij de schoonmaakmethode die voldoet aan de wensen van de praktijk.

Woningen

Glazenwassen, een eenmalig schoonmaak of periodieke schoonmaakactiviteiten? Voor ons is het allemaal bekend! We helpen op dit moment ruim 100 tevreden huishoudens met hun schoonmaak activiteiten!

Maar we behandelen ook:

  • Interieurverzorging
  • Damwandreiniging
  • Oplevering nieuwbouw
  • Glasbewassing
  • Vloeronderhoud
  • Graffitiverwijdering

Adresgegevens

Ambachtsweg 5
6581 AX Malden

T: 06-45268964
E: info@schoonmaakbedrijfmalden.nl

IBAN: NL50 RABO 0305 177257
BTW nr: NL164294971B01

Geïnteresseerd in onze diensten?

Bel 06-45268964 óf neem contact met ons op